Een recept voor 4 personen. Een recept dat altijd past in de winter als de spruiten weer vers in de winkel liggen.
Ingrediënten:
- 500 gram spruiten
- 1250 gram aardappelen
- 4 teentjes knoflook
- 1 ui
- 1 salamiworst van 250 gram
Bereidingswijze:
- schil de aardappels
- haal de spruiten af
- kook de aardappels gaar in 20 minuten
- kook de spruiten gaar in 20 minuten
- schil de ui en snipper de ui
- schil de knoflook en snij in plakjes
- haal de worst uit het plastic
- snij de salami in blokjes
- verhit de salami 2 – 3 in een braadpan
- voeg de ui en knoflook toe
- laat 2 – 3 minuten mee fruiten
- stamp de aardappels in het eigen kookvocht
- stamp de spruiten in het eigen kookvocht
- voeg de aardappels en de spruiten toe aan het salamimengsel
- roer de aardappels, spruiten en salamimengsel goed door elkaar
- eetsmakelijk